četrtek, 9. oktober 2014

Vrnite nam USB ključke :)

Predragi udeleženci preteklih CoderDojo delavnic,

 

Prosimo vas, da nam vrnete Mimovrste USB ključke z operacijskim sistemom CoderDojo OS (ali brez).


Prošnja velja za vse, ki ste ključek nekoč prejeli, ampak se CoderDojo delavnic iz poljubnega razloga ne udeležujete več aktivno (ste manjkali štiri ali večkrat) oz. CoderDojoOS sistema ne uporabljate oz. imate na svojih računalnikih že nameščen nek GNU/Linux ali Unix sistem.

Če se ne spomnite, kako so ključki izgledali: Bili so bele barve z napisom Mimovrste in s kapaciteto 8 GB (v Windowsih vidnih samo 50 ali 100 MB).

Toliko smo jih imeli nekoč, sedaj pa nimamo niti enega več. :(


Ključke lahko oddate osebno vsak delavnik do konca oktobra, od 12:00 pa do 20:30, v ustvarjalnem prostoru Kiberpipa, Gosposvetska c. 2, Ljubljana*. Na isti naslov jih lahko, s pripisom, da gre za CoderDojo in od koga, tudi pošljete.

Hvala za izkazan interes za CoderDojo v Ljubljani. Vseh pričakovanj pač ne moremo izpolniti. Vsekakor boste z nazaj prinešenimi ključki korektno omogočili spoznavanje in uporabo CoderDojo OS GNU/Linux operacijskega sistema in učenje naslednjemu nadobudnežu, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

Če ključka ne morete vrniti, ker ga ne najdete, nam lahko za lažji spanec brez skrbi zgledno posredujete tudi kak drug ličen USB ključek s kapaciteto 8 GB.

Če nam ključka v doglednem času ne boste vrnili, ne moremo zanesljivo obljubiti, da vas ne bodo nekoč, na naslov, ki ste nam ga zaupali, nenapovedano obiskali možje v črnem. Ali kaj podobnega. :)

Za vsa pojasnila smo vam vedno na voljo.

* Če ob vašem prihodu slučajno ni nikogar v Kiberpipi, lahko malo počakate ali pa poskusite, če je odklenjen vhod nasproti, kjer je Jezikovna šola Berlitz, in nam ključek, seveda z nakracanim obvestilom, pustite v Kiberpipa nabiralniku. Hvala.

Ni komentarjev:

Objavite komentar