nedelja, 1. december 2013

Drugo srečanje Alumni FRI

Pretekli teden je potekal Evropski teden kode, ki je ljudem vseh starosti poskušal približati programiranje in računalniško znanost. V okviru te super iniciative in druge obletnice Alumni FRI so nas, "CoderDojovce", povabili, da povemo nekaj o naših aktivnostih.
Projekti, ki so prav tako sodelovali v okviru #codeEU in bili predstavljeni na dogodku:

Za tem so nekaj povedali tudi posamezniki, ki so začeli bolj skromno, zdaj pa so... malce manj skromni.
  • Gregor Smrekar, Celtra
  • Gregor Rebolj, Sportradar
  • Jožko Gruškovnjak, Cisco
  • Aleš Gornjec, ComTrade
Po končanih govorih se je začelo druženje, napolnili pa smo tudi kozarce (s slastnim sokom iz grozdja, kakopak). Očitno smo spodbudili kar nekaj zanimanja, saj je do nas pristopilo več ljudi. Upamo, da nas bo na naslednjih srečanjih še več, tako udeležencev, kot mentorjev!
Poleg zanimanja za udeležbo, pa se je pojavilo tudi zanimanje za organizacijo CoderDoja v Mariboru. Če kdo pozna kakšnega morebitnega mentorja iz te regije, naj le pogumno piše na naš mail. Še malo, pa se bodo delavnice izvajale po celi Sloveniji! ;)

Večer je bil lepo preživet, dobili smo nekaj potencialnih udeležencev, spoznali nove ljudi, porodilo pa se nam je tudi nekaj idej za prihodnje dogodke! Lepo bi se zahvalili Odboru Alumni FRI, za povabilo, ter vsem prijetnim ljudem, s katerimi smo klepetali. Super je bilo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar